Just nu kan du få svara på en kundundersökning

Vi genomför just nu en kundundersökning till en del av våra kunder som fått information årligt uppdaterade uppgifter om sin tjänstepension. Vi genomför undersökningen i samarbete med företaget Netigate.

Vi ställer frågor till slumpvis utvalda kunder som nyligen fått ett meddelande om att dina årliga uppgifter för tjänstepensionen från statlig anställning är uppdaterade. Är du en av de slumpvis utvalda och har digital brevlåda får du ett meddelande där med länk till undersökningen. Annars får du ett brev med instruktion om hur du kommer till undersökningen.

Har du fått två meddelanden?

På grund av ett teknisk fel har vissa kunder fått två meddelanden om kundundersökningen till sin digitala brevlåda. Om du har fått två meddelanden så behöver du bara svara på kundundersökningen en gång.

Tack för att du svarar och hjälper oss att bli bättre!

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice på kundservice@spv.se eller 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

XS SM MD LG XL