Lyckan att ha en tjänstepension

Idag, den 27 september är det Tjänstepensionens dag. Vi som jobbar statligt kan lyckligt konstatera att vår arbetsgivare betalar in pengar till tjänstepensionen varje månad, så är det inte för alla. Passa på att fira det idag, kanske genom att logga in och kolla din tjänstepension?

Kolla din tjänstepension!

Du som jobbar statligt har lyckligtvis också tjänstepension från statlig anställning. Kolla gärna hur mycket som betalats in genom att logga in på Mina sidor. Där ser du vilka delar du har, värdet på dem och hur de fungerar! Du kan också få en prognos för hela din pension.

Om Tjänstepensionens dag

Tjänstepensionens dag är ett branschsamarbete mellan tjänstepensionsbolagen, valcentraler och Pensionsmyndigheten med syfte att uppmärksamma tjänstepensionen.

I år är temat ”Lyckan med att ha tjänstepension”. För det kan vara mycket enklare och roligare om man har koll på sin tjänstepension. I år har vi en dansande kändis som sprider budskapet med tjänstepension genom några korta filmer,

Se filmerna på webbplatsen Tjänstepensionens dag

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL