Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • SPV utreder stöd för beräkning till utmärkelsen NOR

  2024-01-15

  SPV har fått ett nytt uppdrag – att utreda utformningen av ett stöd till myndigheter för beräkningen av utmärkelsen För nit och redlighet i rikets tjänst. I utredningen kommer minst två pilotmyndigheter att ingå. Resultatet ska redovisas till Finansdepartementet senast i juni 2025. 

 • Fakturor och OCR-underlag från oss på SPV vid bokslutet 2023

  2023-11-14

  Det är snart dags för ett årsbokslut och här får du ett underlag hur du som jobbar på en statlig myndighet ska hantera och bokföra fakturor och OCR-underlag vid årsskiftet.

 • Nu kan anställda se sina statliga anställningar på Mina sidor

  2023-11-14

  Nu finns den nya tjänsten Dina statliga anställningar på Mina sidor här på spv.se. I den kan anställda se sina statliga anställningar och anmäla till SPV om det är något som inte stämmer i sin anställningshistorik.

 • Vad tycker du om våra självbetjäningstjänster?

  2023-09-27

  Nu genomför vi en undersökning bland er som använder våra självbetjäningstjänster. Vi vill bland annat veta mer om hur du upplever tjänsterna, vad som fungerar bra och vad som kan bli bättre i framtiden.

 • Fira tjänstepensionen!

  2023-09-27

  Idag, den 27 september är det Tjänstepensionens dag! Vi som jobbar statligt hör till de 90 procent där tjänstepensionen en lika naturlig del av livet som morgonkaffet. Det tycker vi är värt att fira!

XS SM MD LG XL