Visst berättar du om tjänstepensionen?

Du som arbetsgivare ger alla dina anställda en tjänstepension som är en viktig del av den totala pensionen. Berätta om den, se till att du har bra information till dina anställda och låt tjänstepensionen vara en del av er vardag. Den 27 september är det Tjänstepensionens dag och vad passar bättre än att uppmärksamma den då? Vi tipsar om hur!

Man-med-gitarr-sjunger-om-tjänstepensioen

Tips för att uppmärksamma tjänstepensionen

  • När du anställer någon ny är det perfekt att berätta om tjänstepensionen som en av de förmåner du erbjuder. Hänvisa gärna till spv.se där de anställda kan läsa om sin tjänstepension.
  • Berätta om tjänstepensionen på intranätet. Vi har underlag som du kan använda. Kolla att du har aktuell information.

Information till ert intranät

  • Kolla även in webbplatsen för Tjänstepensionens dag. Där finns bilder att använda, pensionstips och där berättar vi mer om årets kampanj.

Webbplatsen Tjänstepensionens dag (Extern länk, öppnas i nytt fönster)

Vi samverkar i branschen

Tjänstepensionens dag är ett branschsamarbete där vi tillsammans uppmärksammar tjänstepensionen. Till vår hjälp har vi bland annat tagit fram  kampanjfilmer där vi uppmanar till att ta med tjänstepensionen i din vardag.

Dela gärna  i sociala medier till familj, vänner och bekanta!

De aktörer som deltar i Tjänstepensionens dag

Afa Försäkring, AMF, Alecta, Avtalat, Collectum, Folksam, Folksam-LO Pension, Fora, Handelsbanken Liv, KPA Pension, Länsförsäkringar, Minpension, Movestic, OFR, Pensionsmyndigheten, Pensionsvalet, PRI, PTK, Skandia, SPV, SPP och Sveriges ingenjörer.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL