Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Vad tycker du om våra självbetjäningstjänster?

  2023-09-27

  Nu genomför vi en undersökning bland er som använder våra självbetjäningstjänster. Vi vill bland annat veta mer om hur du upplever tjänsterna, vad som fungerar bra och vad som kan bli bättre i framtiden.

 • Fira tjänstepensionen!

  2023-09-27

  Idag, den 27 september är det Tjänstepensionens dag! Vi som jobbar statligt hör till de 90 procent där tjänstepensionen en lika naturlig del av livet som morgonkaffet. Det tycker vi är värt att fira!

 • Nu får du koll på pensionskostnaderna för 2024

  2023-09-26

  I slutet av september skickar vi prognosen över pensionskostnader till dig som arbetsgivare. Använd prognosen i ditt budgetarbete.

 • Visst berättar du om tjänstepensionen?

  2023-09-26

  Du som arbetsgivare ger alla dina anställda en tjänstepension som är en viktig del av den totala pensionen. Berätta om den, se till att du har bra information till dina anställda och låt tjänstepensionen vara en del av er vardag. Den 27 september är det Tjänstepensionens dag och vad passar bättre än att uppmärksamma den då? Vi tipsar om hur!

 • Nu finns en ny version av överföringskraven

  2023-06-22

  Till följd av de ändringar som Arbetsgivarverket och de fackliga parterna har kommit överens om i PA 16 har kraven på vad du som arbetsgivare ska rapportera in för uppgifter till oss ändrats. Nu har vi publicerat Överföringskrav 4.0 som gäller från januari månads rapportering. Du som arbetsgivare ansvarar för att lönesystemet ändras utifrån det.

XS SM MD LG XL