Rekommenderade webbläsare

SPV webbplats fungerar bäst i moderna webbläsare som till exempel Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox och Safari. Om du använder webbläsaren Internet Explorer på din dator rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Vi stödjer inte Internet Explorer

Från och med 15 juni 2021 slutade SPV att utveckla innehåll för webbläsaren Internet Explorer. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska eller att våra e-tjänster inte går att använda.

För att vara säker på att du kan använda vår webbplats och våra e-tjänster som vanligt rekommenderar vi att du byter till någon av följande webbläsare.

Mina Sidor fungerar också i de flesta andra webbläsare och operativsystem, men vi har tyvärr ingen möjlighet att ge tekniskt stöd vid eventuella problem när du använder andra lösningar.

När du använder e-legitimation

Om du använder e-legitimation kan det finnas andra krav på webbläsare och operativsystem.

Problem att logga in?

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL