Överföringskrav

Överföringskraven talar om vilka anställningsuppgifter du som arbetsgivare ska skicka till oss och beskriver också hur uppgifterna ska överföras.

Varje statligt tjänstepensionsavtal är unikt och kraven för de anställningsuppgifter vi behöver kan variera. Därför finns det ett överföringskrav per tjänstepensionsavtal.

Överföringskrav 5.0 – gäller från 1 januari 2025

I den här versionen ser du de överföringskrav som gäller från den 1 januari 2025. Kraven är samlade i en kravspecifikation. I dokumentet finns också fem flikar med kravbilagor som alla hör till var sitt specifikt krav. Till vissa överföringskrav finns länkar till fördjupad information. 

Överföringskrav tjänstepensionsavtalet PA 16 version 5.0 (Excel, nytt fönster)

Bilaga till överföringskrav version 5.0

Bilaga 3 - XML-schema version 3.0 (xsd, nytt fönster)

För dig som ska uppdatera lönesystem utifrån ändringarna som gäller från januari 2025

Dokumentet Överföringskrav har kompletterats med krav som beskriver rapporteringen av retroaktiv löneutbetalning i samband med lönerevision. I dokumentet finns en flik med versionshistorik. Där kan du läsa vilka krav i kravspecifikationen som är nya eller ändrade.

I vissa av kraven finns det länkar till vår vägledning. Där får du mer information om hur rapporteringen ska gå till. 

Överföringskrav 4.0 – gäller till 31 december 2024

I den här versionen ser du de överföringskrav som gäller från den 1 januari 2024 till den 31 december 2024. Kraven är samlade i en kravspecifikation. I dokumentet finns också fem flikar med kravbilagor som alla hör till var sitt specifikt krav.

Överföringskrav tjänstepensionsavtalet PA 16 version 4.0 (Excel, nytt fönster)

Bilaga till överföringskrav version 4.0

Bilaga 3 – XML-schema version 2.1 (xmd, nytt fönster)

Ytterligare information om överföringskrav för tjänstepensionsavtalet PA 16

Överföringskrav för tjänstepensionsavtalet PA-91

Dokument med överföringskraven för tjänstepensionsavtalet PA-91. Överföringskraven gäller inte Kåpan Extra. Har du frågor om Kåpan Extra kontaktar du kundservice på 060-18 75 03.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL