Överföringskrav

Överföringskraven talar om vilka anställningsuppgifter du som arbetsgivare ska skicka till oss och beskriver också hur uppgifterna ska överföras.

Varje statligt tjänstepensionsavtal är unikt och kraven för de anställningsuppgifter vi behöver kan variera. Därför finns det ett överföringskrav per tjänstepensionsavtal.

Överföringskrav 4.0 – gäller från 1 januari 2024

Överföringskrav som gäller från 1 januari 2024. Kraven är samlade i en kravspecifikation. I dokumentet finns också fem kravbilagor som alla hör till var sitt specifikt krav.

Överföringskrav tjänstepensionsavtalet PA 16 version 4.0 (Excel, nytt fönster)

Bilaga till överföringskrav version 4.0

Bilaga 3 – XML-schema version 2.1 (xmd, nytt fönster)

Du som ska uppdatera lönesystem utifrån ändringarna

Under en övergångsperiod finns en tillfällig sida där du får hjälp med ytterligare föklaringar och information om de ändrade överföringskraven. Du hittar också ett kravdokument med markerade ändringar för att det ska bli enklare att se vad som är ändrat.

Ändringar i överföringskrav  från 1 januari 2024

Överföringskrav version 3.0 – gäller till 31 december 2023

I den här versionen är kraven enhetligt samlade i en kravspecifikation för att det ska bli lätt att hitta och läsa kraven.

Överföringskrav tjänstepensionsavtalet PA 16 version 3.0 (Excel, nytt fönster)

Ytterligare information om överföringskrav för tjänstepensionsavtalet PA 16

Överföringskrav för tjänstepensionsavtalet PA-91

Dokument med överföringskraven för tjänstepensionsavtalet PA-91. Överföringskraven gäller inte Kåpan Extra. Har du frågor om Kåpan Extra kontaktar du kundservice på 060-18 75 03.

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL