Jobba hos oss

Söker du en arbetsplats där du kan göra samhällsnytta? Där du uppmuntras att tänka nytt? Där nöjda kunder, hållbarhet och balans i livet är prioriterat? Då kan SPV vara rätt plats för dig!

Vi är en myndighet som vill vara nytänkande, handlingskraftig och som har stort fokus på våra kunder. Vi ser rekrytering som en långsiktig investering och tycker att det är viktigt att våra medarbetare mår bra och ges möjlighet att utveckla sina talanger.

Du är viktig

Våra medarbetare betyder mycket för oss och vår fortsatta utveckling. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete med stimulerande uppgifter, många utmaningar och med stor chans till egen utveckling. Vi har dessutom många förmåner som vi erbjuder våra medarbetare.

Om att jobba på SPV

Följ oss på Linkedin

SPV finns på yrkesnätverket Linkedin. Genom att följa oss kan du hålla dig uppdaterad till exempel om lediga tjänster, om den utveckling vi ständigt arbetar med och om alla roliga saker vi hittar på.

SPV:s sida på Linkedin

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL