Nyheter

Det här är SPV:s nyhetsarkiv. Här hittar du alla aktuella nyheter. Du kan söka på olika områden, årtal och månader med hjälp av filtreringsfunktionen.

Filtrera nyheter

 • Fakturor och OCR-underlag från oss på SPV vid bokslutet 2023

  2023-11-14

  Det är snart dags för ett årsbokslut och här får du ett underlag hur du som jobbar på en statlig myndighet ska hantera och bokföra fakturor och OCR-underlag vid årsskiftet.

 • Nu kan anställda se sina statliga anställningar på Mina sidor

  2023-11-14

  Nu finns den nya tjänsten Dina statliga anställningar på Mina sidor här på spv.se. I den kan anställda se sina statliga anställningar och anmäla till SPV om det är något som inte stämmer i sin anställningshistorik.

 • Vad tycker du om våra självbetjäningstjänster?

  2023-09-27

  Nu genomför vi en undersökning bland er som använder våra självbetjäningstjänster. Vi vill bland annat veta mer om hur du upplever tjänsterna, vad som fungerar bra och vad som kan bli bättre i framtiden.

 • Fira tjänstepensionen!

  2023-09-27

  Idag, den 27 september är det Tjänstepensionens dag! Vi som jobbar statligt hör till de 90 procent där tjänstepensionen en lika naturlig del av livet som morgonkaffet. Det tycker vi är värt att fira!

 • Nu får du koll på pensionskostnaderna för 2024

  2023-09-26

  I slutet av september skickar vi prognosen över pensionskostnader till dig som arbetsgivare. Använd prognosen i ditt budgetarbete.

XS SM MD LG XL