Boka pensionsinformation för era anställda

Vill du ha hjälp att informera era anställda om tjänstepension från statlig anställning? Anmäl intresse för att boka pensionsinformation av en pensionsexpert från oss.

Du kanske vill samla en grupp anställda en viss dag och tid för en kort information om anställningsförmånen tjänstepension. Eller du kanske planerar en medarbetardag där pension ska vara en punkt på agendan. Oavsett vad så kan våra pensionsexperter vara med er digitalt och berätta om tjänstepension från statlig anställning. Det går även att komplettera med en kortare information om allmän pension.

Att fundera över innan du bokar

Fundera gärna över målgrupp och innehåll innan du bokar. Allt för att informationen ska bli så lyckad som möjligt.

Vilka ska vara med?

Tjänstepensionen från statlig anställdning har två avdelningar för anställda. Ena avdelningen omfattar anställda som är födda före 1988 och den andra avdelningen omfattar anställda som är födda 1988 och senare. Ibland är det bättre att dela upp i två grupper eftersom tjänstepensionen fungerar olika för respektive avdelning.

Hur många kan du samla i en grupp?

Vi vill gärna att du försöker samla så många som möjligt så det blir mest effektivt för både er och oss. Tillhör du en stor myndighet kanske vi kan ta med anställda från flera olika kontor inom myndigheten?

Finns det något speciellt hos din arbetsgivare som är bra att nämna?

Skriv gärna med om du har speciella önskemål specielllt för er. Har du fått några frågor från de anställda kan vi också ta med dem och se till att vi svarar på dem under träffen.

Det här gäller också

  • Vi har bara digitala tillfällen, vi bokar alltså inga fysiska träffar.
  • Informationen tar cirka en timme.
  • Du som bokar sköter anmälningar och utskick till deltagarna, men vi hjälper så klart till så du får med länkar och nödvändig information.

Anmäl intresse

Anmäl intresse så kontaktar vi dig för en gemensam planering.

Anmäl intresse för att boka pensionsinformation för era anställda

Tyck till om sidans innehåll

Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Berätta för oss vad du tycker om innehållet på denna sida. Om du har frågor om din tjänstepension – kontakta vår kundservice genom att skicka ett mejl till oss eller ringa 020-51 50 40.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

XS SM MD LG XL